dominikai fizetés

 

A Facebook oldal kifizetése, megpróbáljuk kihagyni a Western Union drága szolgáltatását.

Ezért erre a gombra kell rányomni, amire az van írva, hogy skrill.

 

Majd meg kell adni az adatokat, ez bármi lehet, csak az e-mail cím legyen valódi.

Majd adni kell egy jelszót.

Aztán a megadott e-mailcímmel és jelszóval be kell lépni a Skrill oldalára.

Lesz egy gomb, hogy UPLOAD ekkor ki lehet választani, hogy utalás, vagy bankkártya amivel fizetni szeretnénk. Aztán meg kell adni a kártya adatokat, mintha egy repülőjegyet vennénk.

 

 

 

 

Milyen a jó tárhely?

milyen a jó tárhely - tárhely, hosting, tárhely szolgáltatóVan egy – vagy akár több – briliáns vállalkozási ötleted, végeztél némi piackutatást, kiizzadtál egy szuper és nem foglalt domain nevet a készülő weblapodnak. Jön a következő lépés, ez pedig a tárhely választás, itt fog “lakni” a weboldalad, ez biztosítja majd annak működési hátterét. Lássuk, milyen a jó tárhely? »

Domain név választás szempontjai

domain név választás szempontjai - domain névA bevezetett márkanevek – Adidas, Danone, OTP, stb. – esetén egyszerű dolga van a hirdetőnek, hisz elegendő a domain nevét reklámozni. Egy új cég alapításakor vagy már működő cég internetes felületének kialakításakor előbb-utóbb felmerül a kérdés, hogy milyen domain név szolgálja leginkább a vállalkozás érdekeit, jövőbeni sikerét?

Domain név választás

domain név választás - domain név: a www. és a .hu vagy .com közötti részDomain név választás – Indulásként kell egy jó név is a honlapodnak. Érdemes olyan nevet választani, aminek van esélye, hogy a leendő látogatóid beírják a keresőbe. Ez lesz a weblapod neve, azaz a domain név, vagyis az a rész, ami a www. és a .hu (vagy .com, .info, stb.) között van. Domain név választás, könnyű azt mondani! Néhány szempont, ami sokat segíthet…

Hogyan kell kérdőívet készíteni és kiértékelni?

Hogyan kell kérdőívet készíteni és kiértékelni ? - piackutatás, felmérésHogyan kell kérdőívet készíteni és kiértékelni? A hazai vállalkozóknak csak elenyésző része foglalkozik piackutatással. Legtöbbjük úgy gondolja, hogy a piackutatás drága dolog, de hiányzik a hozzáértés is.

Pedig egy vállalkozás üzleti sikerében vagy kudarcában meghatározó lehet a piackutatás. Elég egy kis tudás ahhoz, hogy értékes információkra alapozd döntéseidet, termékedet, reklámszövegedet, értékesítési stratégiádat.