Miért bízd ránk weblapod elkészítését?

Egyszerűen azért, mert mi már bejártuk a weblap készítés azon útját, amin valószínűleg Te jársz most.

Rengeteg remekebbnél remekebb ötletünk volt, van és reméljük lesz is. Voltak köztük kisebb “falatok”, közepes méretű projektek, és világmegváltó üzleti ötletek. Aztán rendre belefutottunk a weblap készítés problémájába. Úgy kezdtük, mint szinte mindenki: először leírtuk az ötletünket, megkerestünk weblapkészítő cégeket, és vártuk az árajánlatokat. Csak úgy repkedtek a milliók!

Aztán megkerestünk külföldi, és hazai programozókat egyaránt. Itt a weblap készítés ára már mérséklődött, de olyan lassan készültek a weblapok, mint a Luca széke. Végül túl hosszú lett a kifutópálya és kiszerettünk az ötletünkből, belefáradtunk a megvalósításába.

De nem adtuk fel! “Akkor majd megcsináljuk magunk”, gondoltuk. Mégiscsak informatika és marketing területen képződtünk, dolgoztunk, megbirkózunk a feladattal!

Még emlékszünk, milyen volt, amikor először nekifogtunk összerakni egy weboldalt, és azok az eszközök, amik mindenki másnak működtek, nálunk valahogy rendre csődöt mondtak…

Aztán jött az áttörés! Saját kezünkbe vettük a weblap készítést, sikerrel.

Egy nap csörgött a telefon, és egy barátunk kért kétségbe esetten segítséget a weblapjához, ami már hetek óta csak húzódott, pedig mindene megvolt hozzá. Bevállaltuk, hogy segítsünk neki, és 2-3 nap múlva már látogatható volt a weboldala. Hát, innen jött az ötlet!

 

Egyedi weblap készítés 1 hét alatt!

Írj nekünk, és 1 hét múlva már tesztelheted ötleted az interneten.

 

weblap készítés - tovább

 

1 ÖTLET + 1 HÉT + 100€ =

1 SAJÁT, EGYEDI WEBLAP

 

“Nagyon köszönöm a gyors segítséget! Már azt gondoltam, hogy sose lesz az egészből semmi. Pár nap alatt visszaadtátok a hitem.”

http://dentistemoinscher.fr/

 

Te is szeretnél saját weblapot 1 hét alatt?

Küldd el a megrendelést e-mailben ide:

email1

1weblap1hetalatt@gmail.com

 

Amint megrendelő e-mailed beérkezik hozzánk, felvesszük veled a kapcsolatot, és indulhat a weblap készítés, hogy 1 hét múlva saját weboldallal büszkélkedhess!

Összegzés
Értékelő:
http://weblap-keszites-1het.info/
Értékelés dátuma:
Értékelt téma:
Miért bízd ránk weblapod elkészítését?
Értékelés:
5